Ön most a viszonteladói árakat látja.

Főoldal

Nyomtató szerviz

Nyomtató szerviz Budapesten, akár egy nap alatt!

(Az egynapos szervizt előre egyeztetés esetén vállaljuk például vidéki Ügyfeleink részére.)

Vállaljuk az alábbi nyomtatók javítását, karbantartását:


  • Minden tipusú A4-es, A3-as lézernyomtatók, multifunkciós eszközök (Hewlett Packard, Lexmark, Samsung, Kyocera)
  • Tintás készülékek (Hewlett Packard, Canon, Epson)
  • A4-es, A3-as mátrixnyomtatók (csak Epson)
  • Blokknyomtatók (Star, Zebra, Epson)

Ha nyomtató javítással, karbantartással, szervizzel kapcsolatban segíthetünk Önnek, hívjon minket hétköznap 8:00 és 16:30 között az alábbi telefonszámon: +36-20/663-7552 vagy írjon nekünk a következő E-mail címre: szerviz@nyomtato24.hu

Nyomtatója javításához válasszon minket, mert:


  • A nyomtató javítás során cégünk a kopó alkatrészeket nem tisztogatja vagy próbálja meg felújítgatni, mert ennek még rövid távon sincs értelme. Ha valami elkopott azon nincs mit tisztogatni. A kopó alkatrészeket jó minőségű új darabokra cseréljük.
  • Javítási statisztikáink alapján 100 készülékből 99-et meg tudunk javítani. A századik eset az, amikor már mindent kicseréltünk újra, de akkor sem működik.
  • A javítással kapcsolatban nem "ránézésre" adunk ajánlatot. A javításra átvett nyomtatóknál nettó 10.000 Ft fölötti összeg esetén egyeztetünk az ügyféllel a javítás gazdaságosságának kérdéséről. Tapasztalataink alapján a nálunk szervizeltetett nyomtatóknál 10 esetből 10 alkalommal kéri az ügyfél a javítást!


Nyomtató szervizünkről bővebben

Ügyfeleink nyomtatóinak szervizelését kizárólag telephelyünkön tudjuk vállalni.
A nyomtatók javítását sürgős esetben (pl. vidéki ügyfelek akik "hozzák-viszik" a készüléket) tudjuk vállalni 1 munkanap alatt. Általánosan a javítási időnk 1-3 munkanap. Az időtartam függ a nyomtató hibájától. Cégünket utángyártott és eredeti alkatrészekkel az Parts Max Kft. nyomtatóalkatrész nagykereskedés látja el raktárkészletéből.

Kérjen ajánlatot!

Az Ön igényeihez legjobban illeszkedő szervizmódozat kiválasztása, az állapotfelmérés és az annak megfelelő konkrét ajánlattétellel kapcsolatban kérjük keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségeinken:
Hívjon hétköznap 8:00 és 16:30 között az alábbi telefonszámon: +36-20/663-7552
vagy írjon nekünk a következő E-mail címre: szerviz@nyomtato24.hu