Ön most a viszonteladói árakat látja.

Főoldal

Garancia

Garanciális hiba bejelentése

A garanciális eszköz hibabejelentését az alábbi elérhetőségeken teheti meg:
Telefonon: 06-1/413-0858
Mobiltelefonon: 06-20/663-7552
Faxon: 06-1/321-9716
E-mail-on: info@nyomtato24.hu
Személyesen: 1097 Budapest, Ecseri út 14-16.

Garanciavállalás időtartama

Teljeskörű garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 1-36 hónapra. Alkatrészekre 3 hónapot míg a komplett eszközökre 1-36 hónap garanciát vállalunk.
A garancia időtartamát a számlán feltüntetjük. Minden esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál. Külön jótállási jegyet nem adunk. Minden hardver termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk.

Garancia érvényesítése

A garancia érvényesítése kizárólag telephelyünkön történhet. Szervizünk garanciális eszközök esetében nem tud helyszínre kiszállni. Amennyiben a szervizünkben leadott készüléket postai úton kéri az ügyfél visszaszállítatni, abban az esetben a szállítási költséget teljes áron számlázzuk ki ügyfeleinknek, melynek összege bruttó 1900Ft -tól 5080 Ft -ig. Amennyiben a garanciális javításra leadott készüléket szervizünk nem tudja javítani, abban az esetben hasonló paraméterekkel rendelkező eszközt ajánlunk fel ügyfelünknek.

Garancia az alábbi esetekre nem érvényesíthető:


  • Epson DFX nyomtatóknál a traktor eltörése
  • Epson DFX nyomtatóknál a szalagmaszk helytelen eltávolításából adódó károsodások
  • Hewlett Packard LaserJet nyomtatóknál a fixáló fólia szétszakadása (rendeltetésszerű használat esetén elkopik, de nem szakad szét)
  • elkopott papír felszedő görgők, papír szétválasztó padok (minden felújított készülékben ezen alkatrészek újak)
  • Kellékanyagokra nem vonatkozik a garancia tekintettel arra, hogy kérésre adunk a készülékek mellé használt tintapatront, tonert, szalagot


Cseregarancia

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az info@nyomtato24.hu címen.